ToB Liquids ofera o selectie larga de lichide cu nicotina pentru tigara electronica. O selectie extinsa de e-lichide de 10ml pentru vapat, de la tutun si mentol la fructe si arome exotice. Pentru cei ce vor sa incerce ceva diferit, descopera gama variata de modele lichid vape disponibile online la preturi accesibile pentru toate gusturile.

Afișez toate cele 40 de rezultate

Show sidebar
Show All

Lichid Cu Nicotina – AMERICA 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun american. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ARCADIA 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun egiptean si tente exotice. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ARES 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – BACCO G (STRUGURE) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de struguri si menta. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – CHRONOS 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma delicioasa de biscuiti cu ciocolata si note de cocos. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – COSTA RICA 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun de trabuc, cu note fine de lemn de cedru si condimente aromate. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – DISCO DRINK (MOJITO) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de Mojito. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – DRY TABACCO 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun fin, usor sec, fara alte note aromate. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ERMES 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun fin, usor dulceag. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – FRESH RED 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de fructe de padure. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – GANESHA (MANGO) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de mango. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – HAPPY FIZZ (COLA) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de Coca Cola si caramel. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – HECTOR 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de lichior si menta. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – HYPNOS 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de banana, nuci si stafide. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ICE 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de struguri, fructe de padure si un strop de mentol. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ICE GREEN (MINT) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de menta. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – IMPERIAL 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun si migdale prajite. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ITALIAN BREAK (COFFEE) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de cafea proaspat macinata. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – LEMPIE 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de biscuiti crocanti, cu crema de vanilie si lamaie. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – MAYFLOWER (PIERSICA) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de piersica. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – MC MARTEEN 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun american. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – MORNING UP (CAPPUCCINO) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma cremoasa de cafea cu spuma de lapte. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – NR. 3 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun, cu tente de caramel prajit si stejar. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – OASIS 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de fructe de padure si menta. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – PINK DREAM 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de guma de mestecat cu capsune. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – R&B (ENERGY) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de energizant. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – RED 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun si caramel. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ROXANA (CAPSUNE) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de capsune proaspat culese. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – SAKURA (CIRESE) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de cirese. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – SANDY BANDY (PEPENE ROSU) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de pepene. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – SMITHY (MAR VERDE) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de mar verde. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – STRAWREDDY WHITE 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de milkshake de capsune, cu note de ciocolata alba. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – SUMMER (PEPENE GALBEN) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de pepene galben. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – SUPERIOR 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma fina de tutun usor caramelizat. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – TABAC 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de tutun fin si note aromate de nuci coapte. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – TROPICAL 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa cocktail cu fructe tropicale. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid Cu Nicotina – ZAGARA (LAMAIE) 10ml TPD

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de lamai siciliene. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid ToB LIQUIDS – BERRIES (WOODLAND) 10ml TPD 18mg

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de mure salbatice si afine. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid ToB LIQUIDS – BERRIES (WOODLAND) 10ml TPD 6mg

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de mure salbatice si afine. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.

Lichid ToB LIQUIDS – BERRIES (WOODLAND) 10ml TPD 9.5mg

22.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma intensa de mure salbatice si afine. Acesta face parte din varietatea de lichide ToB si este potrivit pentru orice tip de fumator, fiind un produs premium.