Uncategorized

Trucul inteligent al modului în care funcționează învățarea automată în pariurile sportive despre care nimeni nu discută

Trucul inteligent al modului în care funcționează învățarea automată în pariurile sportive despre care nimeni nu discută

CuprinsCum predicția sportivă folosind învățarea automată – Top Total -ul de astăzi vă poate economisi timp, stres și bani.Fapte despre abordările actuale ale utilizării inteligenței artificiale pentru … DescoperitOrientări de top ale celor 3 cele mai bune programe de predicție a pariurilor sportive AI (2023)

O formulă nouă de învățare a dispozitivului poate prognoza activitățile din joc ale jucătorilor de volei împreună cu o precizie de 80%. Universitatea Cornell, protocoalele sunt de fapt speciale în timpul celei care iau o tehnică alternativă la speranța de activitate, integrând ca un exemplu înregistrările grafice, în care un sportiv se află pe teren, împreună cu informațiile relevante care sunt de fapt mai luate de la sine, cum ar fi o sarcină particulară a unui sportiv al sportivilor în echipă.„Vizualizarea personală a computerului poate descifra cu ușurință informațiile vizuale, cum ar fi nuanța de cămașă, precum și setarea unui jucător sau chiar postura sistemului de corp”, a afirmat Silvia Ferrari, profesorul John Brancaccio al ingineriei tehnice și, de asemenea, aerospațial, care a condus cercetarea.

Formulele au folosit echipamentele învățând să extragă informații din înregistrările video ale activităților cu bile de volei, iar ulterior au folosit înregistrările respective pentru a ajuta să facă profeții atunci când au fost dezvăluite o nouă colecție de jocuri video. Rezultatele au fost publicate sept. 22 În jurnalul ACM se ocupă de sisteme inteligente și tehnologie modernă și, de asemenea, dezvăluie că protocoalele pot deduce funcțiile jucătorilor, de exemplu, identificând un pasager de apărare provenit de la un blocant cu o fiabilitate comună de aproape 85%și poate, de asemenea, să prognozeze cu ușurință diverse activități pe un model de aproximativ 44 de cadre împreună cu o precizie normală de mult mai mult de 80%.

Echipele Ferrari Pictures care folosesc protocoalele pentru a se pregăti mult mai bine pentru competiție, antrenându -le pe toate cu un videoclip existent al unui provocator, precum și utilizarea capacităților lor de anticipare pentru a efectua anumite jocuri și instanțe de activitate. Ferrari a declarat de fapt un brevet și, de asemenea, se ocupă de marele echipaj de hochei pentru bărbați roșiatici pentru a stabili în continuare software -ul.

Protocoalele au folosit învățarea dispozitivului pentru a elimina datele din înregistrările video ale activităților de volei, precum și în acel moment au folosit aceste informații pentru a ajuta la producerea de predicții atunci când sunt arătate un nou set de jocuri video.„Sistemul nostru poziționează un accent major pe analiza video online, precum și pe tehnologia datelor”, a menționat Ben Russell, directorul operațiunilor de hochei pentru personalul Cornell Mass.

Entuziasm în ceea ce privește 1xbet.com.ro predictorul sportiv folosind Python în învățarea mașinilor

„Dincolo de activitățile sportive, capacitatea de a prevedea activități individuale nașteri prospective teribile pentru viitorul interacțiunii omului-mașini, potrivit Ferrari, acel program software consolidat poate ajuta automobilele independente să ia decizii mult mai bune, să aducă roboți și oameni mai apropiați împreună în magazinele de stocuri, și poate chiar să creeze activități video mult mai încântătoare, îmbogățind cunoștințele făcute de omul personalului personal.„Oamenii nu sunt la fel de neregulați ca mașina care știe că protocoalele le fac pe toate să fie de fapt chiar acum”, a afirmat Ferrari, care este de fapt administrator asociat pentru Studiul de proiectare a campusului, din cauza faptului că, dacă de fapt, sunteți de fapt Luați în considerare tot conținutul, toate indicii contextuale și, de asemenea, observați un grup de oameni, puteți efectua mult mai bine pentru a prezice ceea ce vor face de fapt.

ACM se ocupă de unități inteligente și, de asemenea, tehnologie, potențialul de a anticipa acțiunile individuale este esențial pentru mai multe unități cibernetice, inclusiv robotică și mașini independente. Vederea computerului, precum și ridicarea de formule până în prezent s -au concentrat pe extragerea și prezicerea atributelor vizuale specifice în scenă, cum ar fi umbra, aspectul, acțiunile, plasamentele și ratele, folosind dimensiuni video și corpuri online, cum ar fi profunzimea și activitatea lucrurilor.

Ca exemplu, într -un echipaj sportiv, tehnica personalului, personajul jucătorului și scenariile dinamice conduse prin acțiunile provocatorilor, toate influențează activitățile fiecărui jucător. Această postare recomandă un cadru holistic pentru încorporarea funcțiilor grafice, pe lângă informațiile relevante ascunse, cum ar fi sarcinile sociale și expertiza domeniului.

Rezultatele finale care provin din faza de raționament DMRF sunt de fapt combinate împreună cu componente vizuale rapide, cum ar fi acțiunile personale, precum și plasarea, pentru a efectua o reținere alternativă de activitate care folosește un perceptron cu mai multe straturi (MLP). Tehnica este afișată în activitatea sportivă a personalului de volei, prin instrucțiunea inițială DMRF și, de asemenea, MLP offline cu clipuri video trecute, precum și, după aceea, folosind toate înregistrările video cu mingea pe plajă online.

Trucul de 7 secunde pentru analize predictive în timp real pentru sport

99%, precum și anticipați acțiunile potențiale pe o secvență de până la 46 de structuri, împreună cu o precizie medie de 80. Mai mult, tehnica prezice debutul și, de asemenea, durata fiecărei acțiuni care atinge o inexactitate relativă de 14.

Lumea activităților sportive de pariuri este în continuă evoluție, iar unele dintre cele mai interesante evoluții din ultimele timpuri este de fapt asimilarea cunoștințelor fabricate (AI), precum și inteligența artificială (ML). Aceste tehnologii inovatoare au posibilitatea să schimbe modul în care pariatorii decid, examinează informațiile și, de asemenea, prognoza rezultatele finale. Faceți totul să vă scufundați pe globul de algoritmi strălucitori, modele predictive, precum și aventuri de pariuri îmbogățite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *