Afișez toate cele 17 rezultate

Show sidebar
Show All

Lichid IVG SALTS – Blue Raspberry 20mg

25.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma de afine proaspete si zmeura. Acesta are o capacitate de 10 ml, are o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Bubblegum 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de guma, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Energy Green 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta este un amestec perfect de cafea cu bautura energizanta racoritoate, are o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Frozen Cherries 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de cirese, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Honey Crunch 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de miere, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Kiwi Lemon Kool 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de lamaie si kiwi, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Neon Lime 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de lime, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Orangeade 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma racoritoare de portocale, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Paradise Lagoon 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta reprezinta un amestec dulce de mango, combinat cu tarta cremoasa, are o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Pina Colada 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de cocktail Pina Colada, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Spearmint 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de menta, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Strawberry Jam Yogurt 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de iaurt cu gem de capsune, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Strawberry Sensation 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de capsune, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Strawberry Watermelon 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de capsune si pepene, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Tropical Berry Chew 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de guma de mestecat cu fructe de padure si tropicale, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Unicorn Hoops 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma dulce, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Vanilla Biscuit 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de biscuiti cu vanilie, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.