Afișez toate cele 12 rezultate

Show All

Lichid IVG SALTS – Blue Raspberry 20mg

25.00lei
Lichid cu nicotina pentru tigara electronica, cu o aroma de afine proaspete si zmeura. Acesta are o capacitate de 10 ml, are o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Bubblegum 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de guma, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Kiwi Lemon Kool 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de lamaie si kiwi, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Paradise Lagoon 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta reprezinta un amestec dulce de mango, combinat cu tarta cremoasa, are o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Strawberry Watermelon 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de capsune si pepene, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.

Lichid IVG SALTS – Tropical Berry Chew 20mg

25.00lei
Lichidul de la IVG SALTS este unul concentrat si puternic aromat, ce vine in format de 10 ml. Acesta are o aroma intensa de guma de mestecat cu fructe de padure si tropicale, o concentratie de 20 mg si este potrivit pentru orice tip de fumator.