Afișez 1–96 din 150 de rezultate

Show sidebar
Show All

Aroma Concentrata – AMERICA

20.00lei40.00lei
E-lichid America - Boca Aromatic Tutun american sec, frunze de mijloc, dedicat in special noilor vaperi care abia s-au lasat de fumat si cauta un lichid pe masura.

Aroma Concentrata – ARCADIA

20.00lei40.00lei
Note de arome parfumate și delicate. Fiecare sticluta are cutie proprie ,sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ATHOS

20.00lei40.00lei
Tutun dulce cu cremă de alune și biscuiți vaniliați. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – BACCO G (STRUGURE)

20.00lei40.00lei
Aroma de struguri americani, tenta usor mentolata. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – CHRONOS

20.00lei40.00lei
Tutun cu cremă de ciocolată, nucă de nucă de cocos și Graham Cracker. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – COSTA RICA

20.00lei40.00lei
Tutun de trabuc cu note de lemn de cedru și condimente aromate. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – DISCO DRINK (MOJITO)

20.00lei40.00lei
Celebrul cocktail mojito. Soda, menta si lime. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – DROPYCHOK

20.00lei40.00lei
Gust de biscuiti cu patiserie scurtă și picături de ciocolată. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ERMES

20.00lei40.00lei
Un amestec de tutun fin, usor, putin dulceag, o alegere ideala pentru fiecare zi. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – FRESH RED (RED ASTAIRE)

20.00lei40.00lei
Împrospătarea amară cu note de boabe și struguri blânzi. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – GANESHA (MANGO)

20.00lei40.00lei
Gustul delicios și exotic al cărnii de mango. Tortul tipic al bunicii. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – GREEN

20.00lei40.00lei
Fructele pasiunii și un amestec de fructe de vară și tropicale.

Aroma Concentrata – HAPPY FIZZ (COLA)

20.00lei40.00lei
Gustul inconfundabil al celebrei băuturi americane. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – HECTOR

20.00lei40.00lei
Tutun aromatizat cu lichior și gusturi de mentol.Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – HURRICANE

20.00lei40.00lei
Portocala și lămâie cu o ușoară atingere de scorțișoară. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – HYPNOS

20.00lei40.00lei
Aroma autentica de banana coapta si dulce. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ICE (HEISSENBERG)

20.00lei40.00lei
Amestec răcoritor de mentol, fructe roșii și struguri de căpșuni. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ICE GREEN (MINT)

20.00lei40.00lei
Cea mai buna aroma de menta testata de noi! Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – IMPERIAL TOBACCO

20.00lei40.00lei
Amestec Premium de tutun cu câteva tente de migdale prăjite și lemn. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ITALIAN BREAK (COFFEE)

20.00lei40.00lei
Cea mai buna aroma de cafea proaspat macinata! Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – JANE

20.00lei40.00lei
Tutun macerat cu extract natural de Cannabis Sativa. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – LEMPIE

20.00lei40.00lei
Patiserie scurtă, crema de vanilie și lămâie. Tortul tipic al bunicii. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – MAY FLOWER (PIERSICA)

20.00lei40.00lei
Gustul delicios al cărnii coapte de piersici. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – MC MARTEEN

20.00lei40.00lei
Vintage Virginia Blend care amintește de vârstele anilor 50 din SUA. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – MORNING UP (CAPUCCINO)

20.00lei40.00lei
Aroma caldă a spumei de lapte cu cafea și cacao. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – NR.3

20.00lei40.00lei
Amestec de tutun cu aroma de caramel prăjit si o nota de stejar. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – OASIS (HYDRA)

20.00lei40.00lei
Arome amestecate cu fructe de pădure și fructe tropicale. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – PINK DREAM

20.00lei40.00lei
Mix de zmeura si capsuni, dulce si parfumat. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – Q-STAR (VANILIE)

20.00lei40.00lei
Crema de unt cu vanilie americană. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – R&B (ENERGY)

20.00lei40.00lei
Un cocktail cu cea mai cunoscută băutură energetică din toate timpurile. Fiecare sticluta are cutie proprie,sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – RED (JEDI BLOOD)

20.00lei40.00lei
Amestec de tutun cu caramel. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ROXANA (CAPSUNI)

20.00lei40.00lei
Aroma intensă a căpșunilor proaspăt recoltate. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – SAKURA (CIRESE)

20.00lei40.00lei
Aroma intensă și dulce a cireșelor coapte. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – SMITHY (MAR VERDE)

20.00lei40.00lei
Gustul aromat și răcoritor al merelor verzi de la Granny Smith. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – STRAWREDDY WHITE

20.00lei40.00lei
Aroma de capsuni proaspete, dulci și plăcute. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – SUMMER (PEPENE GALBEN)

20.00lei40.00lei
Aromă de pulpa de pepene galben, intens și în stare proaspătă. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – SUNNY (PORTOCALA)

20.00lei40.00lei
Mirosul de scoarță și gustul suculent al portocalelor din sudul Italiei. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – SUPERIOR TABACCO

20.00lei40.00lei
Tutun aromatizat cu alune prăjite și cacao. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – TABAC

20.00lei40.00lei
Aroma de tutun desavarsita, usor rumenita cu tente de caramel. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – TROPICAL

20.00lei40.00lei
Cocktail răcoritor cu amestec de fructe tropicale. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – WILD SHAKE (SHAKE BERRIES)

20.00lei40.00lei
Fructe de padure amestecate cu frișcă și lapte. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – WINTER

20.00lei40.00lei
Tutun cald și rotunjit, cu gusturi de rom maturat. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ZAGARA (LEMON)

20.00lei40.00lei
Gustul intens și inconfundabil al celor mai bune lămâi siciliene. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Aroma Concentrata – ZEUS

20.00lei40.00lei
Amestecul de fructe tropicale cu gustul de anason. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Baza PG

15.00lei100.00lei
Bazele TOB sunt produse in Italia de firma To Be Pharma S.r.l Concepute dupa normele Uniunii Europene aceste baze NU contin urmatoarele elemente chimice:
 • NU contin ADITIVI
 • NU contin SOLVENTI sau urme de solventi
 • NU contin ALERGENI
 • Bazele TOB NU contin apa .
Bazele TOB folosesc doar NICOTINA , PROPILEN GLICOL , GLICERINA VEGETALA si au analize care atesta acest lucru. Bazele sunt ambalate in flacoane farmaceutice . Bazele ToB nu au miros, nici gust si cel mai important este faptul ca nu sunt acide .

Baza VG

15.00lei100.00lei
Bazele TOB sunt produse in Italia de firma To Be Pharma S.r.l Concepute dupa normele Uniunii Europene aceste baze NU contin urmatoarele elemente chimice:
 • NU contin ADITIVI
 • NU contin SOLVENTI sau urme de solventi
 • NU contin ALERGENI
 • Bazele TOB NU contin apa .
Bazele TOB folosesc doar NICOTINA , PROPILEN GLICOL , GLICERINA VEGETALA si au analize care atesta acest lucru. Bazele sunt ambalate in flacoane farmaceutice . Bazele ToB nu au miros, nici gust si cel mai important este faptul ca nu sunt acide .

Baza VPG

15.00lei100.00lei
Bazele TOB sunt produse in Italia de firma To Be Pharma S.r.l Concepute dupa normele Uniunii Europene aceste baze NU contin urmatoarele elemente chimice:
 • NU contin ADITIVI
 • NU contin SOLVENTI sau urme de solventi
 • NU contin ALERGENI
 • Bazele TOB NU contin apa .
Bazele TOB folosesc doar NICOTINA , PROPILEN GLICOL , GLICERINA VEGETALA si au analize care atesta acest lucru. Bazele sunt ambalate in flacoane farmaceutice . Bazele ToB nu au miros, nici gust si cel mai important este faptul ca nu sunt acide .

La Casa del Vaper – NAIROBI

45.00lei
La Casa del Vaper - Nairobi este un delicios tort de ciocolată in stil italian, cu o crema moale de mascarpone. Flacon: 50ml PG / VG: 30/70 Acest lichid nu contine nicotina.

La Casa del Vaper – TOKIO

45.00lei
La Casa del Vaper - Tokio este cea mai delicioasa aroma, un biscuit crocant umplut cu crema de lamaie care te va cuceri. Flacon: 50ml PG / VG: 30/70 Acest lichid nu contine nicotina.

Lichid Cu Nicotina – AMERICA 10ml TPD

20.00lei
Tutun american sec, frunze de mijloc, dedicat in special noilor vaperi care abia s-au lasat de fumat si cauta un lichid pe masura.

Lichid Cu Nicotina – CHRONOS 10ml TPD

20.00lei
Tutun cu cremă de ciocolată, nucă de nucă de cocos și Graham Cracker.

Lichid Cu Nicotina – COSTA RICA 10ml TPD

20.00lei
Tutun de trabuc cu note de lemn de cedru și condimente aromate.

Lichid Cu Nicotina – DRY TABACCO 10ml TPD

20.00lei
Aroma de tutun fin, usor sec, un e-lichid simplu fara note aromate.

Lichid Cu Nicotina – ERMES 10ml TPD

20.00lei
Un amestec de tutun fin, usor, putin dulceag, o alegere ideala pentru fiecare zi.

Lichid Cu Nicotina – FRESH RED 10ml TPD

20.00lei
Fructe rosii proaspat culese, menta racoritoare si un strop de anason. Un lichid fresh de la care nu te poti abtine.

Lichid Cu Nicotina – HAPPY FIZZ (COLA) 10ml TPD

20.00lei
Gustul inconfundabil al celebrei băuturi americane.

Lichid Cu Nicotina – HECTOR 10ml TPD

20.00lei
Tutun aromatizat cu lichior și gusturi de mentol.

Lichid Cu Nicotina – ICE 10ml TPD

20.00lei
Inspirat de celebra aroma Heisenberg, Ice este o aroma racoritoare de struguri, fructe de padure si un strop de mentol.

Lichid Cu Nicotina – ICE GREEN (MINT) 10ml TPD

20.00lei
Aroma de menta placuta, nu foarte aspra, usor dulce.

Lichid Cu Nicotina – IMPERIAL 10ml TPD

20.00lei
Amestec Premium de tutun cu câteva tente de migdale prăjite și lemn. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Lichid Cu Nicotina – LEMPIE 10ml TPD

20.00lei
O aroma de placinta de lamaie foarte fresh si dulce.

Lichid Cu Nicotina – MC MARTEEN 10ml TPD

20.00lei
Învățați să pronunțați Vintage Virginia Blend care amintește de vârstele anilor 50 din SUA.

Lichid Cu Nicotina – NR. 3 10ml TPD

20.00lei
Amestec de tutun cu aroma de caramel prăjit si o nota de stejar. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Lichid Cu Nicotina – OASIS 10ml TPD

20.00lei
Aroma de fructe de padure fresh, cu un strop de menta.

Lichid Cu Nicotina – R&B (ENERGY) 10ml TPD

20.00lei
Un cocktail cu cea mai cunoscută băutură energetică din toate timpurile.

Lichid Cu Nicotina – SMITHY (MAR VERDE) 10ml TPD

20.00lei
Gustul aromat și răcoritor al merelor verzi de la Granny Smith.

Lichid Cu Nicotina – STRAWREDDY WHITE 10ml TPD

20.00lei
Milkshake de căpșuni cu note de ciocolată albă și vanilie.

Lichid Cu Nicotina – SUPERIOR 10ml TPD

20.00lei
Aroma de tutun fin, usor caramelizat, alegerea de zi cu zi a oricarui vaper.

Lichid Cu Nicotina – TABAC 10ml TPD

20.00lei
Aroma de tutun fin, pe un fundal de nuci coapte.

Lichid Cu Nicotina – TROPICAL 10ml TPD

20.00lei
Cocktail răcoritor cu amestec de fructe tropicale.

Lichid Cu Nicotina – ZAGARA (LAMAIE) 10ml TPD

20.00lei
Gustul intens și inconfundabil al celor mai bune lămâi siciliene.

Lichid Fara Nicotina – 5PM (TEA)

33.00lei45.00lei
Clasicul ceai englezesc de la ora 5, o bautura aromata cu ceai de vara, dulce și racoritoare.. Fiecare sticluta are cutie proprie ,sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Lichid Fara Nicotina – AMERICA TABACCO

33.00lei45.00lei
Tutun american sec, frunze de mijloc, dedicat in special noilor vaperi care abia s-au lasat de fumat si cauta un lichid pe masura.

Lichid Fara Nicotina – ARCADIA

33.00lei45.00lei
Tutun egiptean, cu gusturi exotice. Fiecare sticluta are cutie proprie ,sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Lichid Fara Nicotina – ATHOS

33.00lei45.00lei
Tutun dulce cu cremă de alune și biscuiți vaniliați. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Lichid Fara Nicotina – BACCO G (STRUGURE)

33.00lei45.00lei
Aroma de struguri americani, tenta usor mentolata. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !

Lichid Fara Nicotina – BERRIES (WOODLAND)

33.00lei
Gustul fresh si exotic al amestecului de mure salbatice si afine. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica.

Lichid Fara Nicotina – BLACK

33.00lei45.00lei
Frunze uscate de tutun cu note de vanilie și gustul de alune.

Lichid Fara Nicotina – CHRONOS

33.00lei45.00lei
Tutun cu cremă de ciocolată, nucă de nucă de cocos și Graham Cracker. Fiecare sticluta are cutie proprie, sigilata din fabrica. Sticlutele sunt de calitate farmaceutica !